Blog Entry

W.I.A.C. ‘Constantijn Huygens’ BBQ

augustus 5, 2014.

Op vrijdag 29 augustus organiseert W.I.A.C. ‘Constantijn Huygens’  een barbecue waar wij graag u en uw partner voor uitnodigen.  Vanaf 18:00 uur zijn jullie welkom op de faculteit EWI. Rond 19.00 zullen de barbecues aangaan en is er gelegenheid om onder het genot van een drankje en een stukje vlees bij te praten met oude bekenden.

Locatie:                Faculteit EWI, Mekelweg 4, 2628 CD Delft
Wanneer:             Vrijdag 29 augustus 2014

Programma:
18:00     Inloop
19:00     Start barbecue
22:30     Einde barbecue

Deelname is gratis en aanmelding is mogelijk via de alumniportal van de TU Delft (http://alumniportal.tudelft.nl/ ) onder het kopje ‘Evenementen’. Indien u de alumniportal voor het eerst bezoekt, dient u zich eerst te registreren. Mocht u niet bij de barbecue aanwezig kunnen zijn, dan willen we u alsnog vragen om uzelf alvast te registreren bij de portal aangezien we geleidelijk willen overstappen naar dit systeem.

Voor de activiteit zal er een lijst van aanmeldingen worden bijgehouden op deze website. Mocht u bezwaar hebben tegen het publiceren van uw naam op deze lijst, stuur dan een e-mail naar coh@ewi.tudelft.nl.

Als alumnus kunt u gratis het annuarium van W.I.S.V. ‘Christiaan Huygens’  ontvangen. Deze worden niet meer opgestuurd, maar zijn gratis op te halen tijdens de activiteit.

Graag zien wij u tijdens de barbecue. Tot 29 augustus!

Reageer:

You must be logged in to post a comment.