Over CoH

Klik hier voor meer informatie over borrel bij McKinsey.

De Wiskunde en Informatica Alumni Commissie ‘Constantijn Huygens’ is opgericht om de afgestudeerde wiskundigen en informatici en gepromoveerden van de TU Delft met elkaar en met studenten in contact te brengen. Ook het contact met de faculteit staat centraal in de visie van ‘Constantijn Huygens’.

‘Constantijn Huygens’ legt zich er op toe om de belangen van de alumni te behartigen en doet dit onder meer door lezingen, excursies en borrels te organiseren voor haar leden.

Bent u alumnus maar heeft u zich nog niet aangemeld? Dan kunt u zich nu online registreren bij de alumniportal van de TU Delft (http://alumniportal.tudelft.nl). Het lidmaatschap is gratis en dankzij dit lidmaatschap kunt u ieder kwartaal het MaCHazine ontvangen en bent u uitgenodigd voor alle activiteiten van ‘Constantijn Huygens’.  Ook ontvangt u uitnodigingen voor symposia en andere interessante activiteiten van de studievereniging ‘Christiaan Huygens’.

Ten slotte vragen wij om uw feedback zodat ‘Constantijn Huygens’ u in de toekomst nog beter van dienst kan zijn. Dit kan per mail op coh@ch.tudelft.nl.