Blog Entry

ORTEC Alumni Borrel Vrijdag 10 juni 2016

mei 2, 2016.

Geachte alumnus,
Op vrijdag 10 juni organiseert de alumnivereniging voor Wiskunde en Informatica Alumni van de TU Delft een borrel waar wij graag u en uw partner voor uitnodigen.
Vanaf 18:00 uur zijn jullie welkom op het kantoor van ORTEC in Zoetermeer.

Locatie: Kantoor ORTEC, Houtsingel 5, 2719 EA Zoetermeer
Wanneer: Vrijdag 10 juni 2016
Programma: 18:00 Ontvangst bij de ORTAP
18:30 Presentatie/demonstratie ORTEC
19:15 Borrel bij de ORTAP
20:30 Einde

ORTEC is een consultant die zich specialiseert in operations research technologie. Met kantoren in meer dan 10 landen werken ze aan problemen voor diverse klanten over de hele wereld. Onder het klantenbestand valt KLM, Shell, Coca-Cola Enterprises en meer. ORTEC bouwt optimalisatie en scheduling software. Ook houdt ORTEC zich bijvoorbeeld bezig met het ontwikkelen van software voor het analyseren van effectiviteit in sport.

Voor meer informatie over ORTEC kunt u gaan naar: www.ortec.com

Om met het openbaar vervoer vanuit de TU Delft naar ORTEC te gaan kunt u het beste Bus 55 vanuit bushalte TU-Aula naar bushalte Houtsingel, Zoetermeer nemen. Verder kunt u per auto over de A12 afslag 6 Zoetermeer-Centrum nemen.

Deelname is gratis en aanmelding is mogelijk via de alumniportal van de TU Delft (http://alumniportal.tudelft.nl/ ) onder het kopje ‘Evenementen’. Indien u de alumniportal voor het eerst bezoekt, dient u zich eerst te registreren.

Voor de activiteit zal er een lijst van aanmeldingen worden bijgehouden op onze website: https://coh.ewi.tudelft.nl. Mocht u bezwaar hebben tegen het publiceren van uw naam op deze lijst, stuur dan een e-mail naar coh@ewi.tudelft.nl.

Als alumnus kunt u gratis het annuarium van W.I.S.V. ‘Christiaan Huygens’ ontvangen. Deze worden niet meer opgestuurd, maar zijn net als de CoH dassen gratis op te halen tijdens de activiteit.

Graag zien wij u tijdens de activiteit. Tot 10 juni!

Met vriendelijke groet,

Rebecca Jacobs
Voorzitter der Wiskunde en Informatica Alumni Commissie ‘Constantijn Huygens’