Blog Entry

Alumni bijeenkomst bij Digital McKinsey

april 24, 2017.

Geachte Alumni,

Ons volgende activiteit is een bijeenkomst bij Digital McKinsey in Amsterdam:

Heb jij interesse om meer te leren over Digital, hoe het de bedrijfsleven transformeert en je ervaringen te delen?
W.I.A.C. ‘Constantijn Huygens’ organiseert met Digital McKinsey een bijeenkomst op donderdag 18 mei van 18.00-20.00 uur op het McKinsey kantoor in Amsterdam.
Samen met andere W.I.A.C. ‘Constantijn Huygens’ alumni gaan we gedurende deze bijeenkomst op zoek naar waardevolle inzichten in digitale innovatie.

Als je deel wilt nemen, registreer je dan via wisv.ch/cohdigital. Er is een beperkt aantal plaatsen dus RSVP vóór 4 mei.

Let op: De voertaal van dit evenement is Engels.

Wij willen graag onze kennis met je delen.
Als een wereldwijde management consultant, vraagt ons werk onze expertise en kennis te ontwikkelen zodat wij onze klanten kunnen ondersteunen en begeleiden naar een betere toekomst.
Tijdens een presentatie zullen onze Digitale leiders hun inzichten delen over de digitale tijdperk: Hoe gaan wij om met digitale disruptie?

Digital McKinsey helpt ondernemingen strategisch te denken hoe zij technologie kunnen toepassen om fundamentele verandering te creëren – van het formuleren van technologie gedreven groeistrategieën tot het doorvoeren van een efficiëntere bedrijfsvoering door het gebruik van technologie. Het Digital McKinsey team werkt op de belangrijkste technologische topics: big data, agile methodieken, cloud computing, cybersecurity, analyse en grote digitale transformatie projecten. We werken met 80% van de Fortune 100-bedrijven op digitale en technologische vraagstukken, hebben 15.000 digitale en technologie opdrachten bij 2.000+ klanten uitgevoerd en hebben een fantastisch team van bijna 2.200 adviseurs en experts in meer dan 60 landen.

Voor meer info kunt u terecht op de link: mckinsey.com/business-functions/digital-mckinsey/how-we-help-clients

Thema: IT in een digitaal tijdperk: Hoe gaan we om met digitale disruptie?
Tijdens deze interactieve sessie, zullen Digitale leiders van McKinsey vertellen hoe technologie de industrie aan het transformeren is en hoe leiders en organisaties kunnen reageren.
Na de presentatie is er een Q&A en een borrel, waar McKinsey en de deelnemers hun ervaringen met digitale disruptie kunnen delen.

Heb je interesse om deel te maken van onze Digital McKinsey team in Amsterdam?
Wij zijn op zoek naar ervaren professionals met 2-12 jaar werkervaring met een passie voor technologie, die ondernemingen willen helpen digital te worden. Voor meer info kunt u terecht op: mckinsey.com/careers/search-jobs#?interest=Digital

Graag tot dan!

W.I.A.C. ‘Constantijn Huygens’